Шест нови имена за продуктите на Lada се появиха заедно в

...
Шест нови имена за продуктите на Lada се
появиха заедно в
Коментари Харесай

AvtoVAZ регистрира шест нови имена на модели

Шест нови имена за продуктите на Lada се появиха дружно в базата данни на Роспатент. Новите имена са в класа автомобили и играчки, и евентуално ще отидат при бъдещи модели и сувенири на Lada, за които към момента няма информация. Документите демонстрират, че сертификатите ще важат 10 години - до 2030 година Този период може да бъде продължен, в случай че е належащо.

Напълно допустимо е самите модели, които ще получат новите звучни имена, да не са в непосредствените проекти на AvtoVAZ. Подобно на доста други производители, концернът вероятно предварително получава документ, с цел да получи правата върху комерсиалните именаи.

Компанията към този момент записва нови имена по-рано тази година - през май имената Tensa, Forta и Kayna се появиха в базата данни FIPS. Нищо обаче към този момент не се знае за това как AvtoVAZ ще ги употребява.

AvtoVAZ има проекти да създава нова Lada със задвижване на всички колела
През септември автомобилният завод проведе конкурс, в който покани руснаците сами да изберат имената за бъдещите коли Lada. Сред победителите беше и името Alta, което е посочена в новите патенти.

Освен нея заводът означи като най-добри още три имена - Онега и Слава, също към този момент регистрирани, както и Лика. Авторите на най-хубавите имена получиха от AvtoVAZ комплект, състоящ се от маркова халба и портативно зарядно устройство.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР