Шест месеца след като Продължаваме промяната спечели изборите и създаде

...
Шест месеца след като Продължаваме промяната спечели изборите и създаде
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Дебатите по вота на недоверие

Шест месеца откакто " Продължаваме промяната " завоюва изборите и сътвори съдружен кабинет дружно с Българска социалистическа партия, " Демократична България " и " ИТН ", в Народното събрание се разисква избор на съмнение към държавното управление. Той беше импортиран от ГЕРБ поради неуспех във финансовата и икономическата политика на страната.

Председателстващият парламента Мирослав Иванов се обърна към депутатите преди да стартират полемиките. 

" Днешният ден е извънредно значим за България. Дебатите и последващото гласоподаване ще дефинират посоката, в която ще поеме страната ни. Към тази зала през днешния ден са ориентирани погледите на нашето общество с вяра и очакване. Нека проявим взаимно почитание, макар идейните и идеологическите си разлики. Нека през днешния ден причините да победят политиканстването.

Моля ви през днешния ден да покажем, че в тази зала има почтени и честни хора. Моля всеки от вас да се разграничи от език на омразата, от неприлично и непочтено държание, от физически контакти и конфликти, защото през днешния ден ще прилагаме правилника в цялата му суровост. Днес предстоят значими гласувания, уповавам се, че няма да има народни представители, които да бъдат лишени от правото си на глас “.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР