Шест футболни фланелки, носени от Лионел Меси по време на

...
Шест футболни фланелки, носени от Лионел Меси по време на
Коментари Харесай

Комплект от шест фланелки на Световното първенство на Лионел Меси бе продаден за 6,1 милиона британски лири на търг в Ню Йорк

Шест футболни фланелки, носени от Лионел Меси по време на победния ход на Аржентина на миналогодишното Световно състезание, бяха продадени за 7,8 милиона $ (6,1 милиона английски лири ), разгласи аукционна къща Sotheby's.

Крайната цена за фланелките, всяка носена по време на първото полувреме на един от мачовете на Аржентина на Световното състезание по футбол през 2022 година в Катар, е най-високата цена за състезателен продукт сувенири тази година, сподели Sotheby's.

Аржентина победи Франция след дузпи след тъждество 3-3 на финала на Световното състезание, спечелвайки третото си Световно състезание.

Победата, в който Меси вкара два от трите гола на Аржентина, съставлява коронен миг за един от най-великите играчи в този спорт.


 

„ Тези исторически фланелки са освен осезаемо увещание за един от най-важните моменти в историята на спорта, само че са главно свързани с върховия миг в кариерата на най-титулувания футболист в историята “, Брам Ва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР