Шефовете обикновено не будят голяма любов и привързаност у подчинените

...
Шефовете обикновено не будят голяма любов и привързаност у подчинените
Коментари Харесай

Характер на шефа според зодията

Шефовете нормално не будят огромна обич и обвързаност у подчинените си. Всъщност за някои това по никакъв начин не е чудно – възприемат себе си над другите, което несъмнено накърнява достолепието на чиновниците.

Като изключението от правилото обаче, има и шефове, които подчинените им същински харесват – поради своята откровеност и другарската атмосфера, която са основали по времена работния развой. Зодиите „ приказват ” за това какъв шеф би бил избраният човек.

1. Шеф Овен

 Характер на шефа съгласно зодията

Работата на първо място. Шефовете Овен одобряват, че всеки техен чиновник би трябвало да бъде предан на специалността и работата, която прави – напълно. Ако се постанова да се работи изключително, чиновниците би трябвало да го одобряват задушевно, също така е малко тесногръд. Ако реши, че би трябвало да откри неточност в работата ви – ще я откри.

2. Шеф Телец

Този началник нормално счита себе си за доста добър и прелестен шеф. Има положително самочувствие и никой не може да го убеди, че бърка. Хубавото при него е, че не се вглежда в дребните детайлности и елементи, а гледа по този начин да се каже, цялостната картина.

3. Шеф Близнаци

 Характер на шефа съгласно зодията

Това е индивидът на измененията. За него не са присъщи дългите пояснения и отегчителните оперативки. По скоро е човек на действието, в сравнение с думите. Има изключително възприятие за комизъм и умее да разведрява ситуацията.

4. Шеф Рак

Макар в живота си Ракът да е радостен и занимателен човек, то в работата ви чака същинска изненада. Много предан в работата си, държи на точността и съвършено свършените отговорности. Може да ви се коства прекомерно, само че истината е, че даже да се постанова той да свърши нещо, още веднъж ще бъде толкоз сериозен.

5. Шеф Лъв

Тези хора са родени да имат власт. Като цяло знае по какъв начин да се държи, само че надали ще ви запомни, в случай че не сте от тези чиновници, които постоянно имат мнение и хубава концепция в главата си. Уважавайте го и той ще ви отвръща със същото.

6. Шеф Дева

Организиран и динамичен шефът Дева не умее да се кара или да наставлява, а знаете, това от време на време се постанова. За него е подобаваща повече позицията на заместника. Добре се схваща с близките, само че е префекционист.

7. Шеф Везни

Ако това е вашият шеф, чака ви огромно премеждие, този човек повече се сприятелява с подчинените си и в следствие претърпява всяко свое решение много мощно. Освен това взима решение за нещо много дълго време. Работохолик е и държи да го почитат.

8. Шеф Скорпион

Той обича успеха, тъй че в случай че се случи да изгубите и вие носите виновност, ще го запомни. От друга страна, е почтен и непосредствен и несъмнено вижда кой прави работа и кой не толкоз. Подозрителен е към всеки, това е в природата му.

9. Шеф Стрелец

Доста несъобразителен е, само че пък е доста пореден в решенията си и не би направил нещо във ваш минус, преди да говорите, да ви уведоми. Много непосредствен и открит е, само че с него не се работи елементарно.

10. Шеф Козирог

Ако ще се работи, да се работи – по този начин счита Козирогът. Работата е доста значима за него. Той счита, че с цел да е стигнал до това равнище, значи го е заслужил и в действителност е прав. Не прави взаимни отстъпки при неточности. Ако имате потребност от изключително възнаграждение – постоянно може да споделите, ще застане зад вас.

11. Шеф Водолей

Той като началник е доста подсъзнателен и въпреки, че в персоналния си живот е на моменти чудноват, когато приказваме за работа е акуратен. Всичко се свършва, както е трябвало, работи един до друг с вас.

12. Шеф Риби

Не са изключително директни, което постоянно им основава проблеми в работата. Не обичат да наскърбяват и нараняват хората, само че в случай че се наложи да ви отстранен, тъй като не се справяте – ще го създадат с едничката мисъл за общото богатство.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР