Шефовете на Серия А взеха решение да сменят мястото на

...
Шефовете на Серия А взеха решение да сменят мястото на
Коментари Харесай

Промениха мястото на плейофа за оставане в Серия А

Шефовете на Серия " А " взеха решение да сменят мястото на осъществяване на плейофа за оставане в елита. Един против различен в този конфликт ще застанат Специя и Верона в неделя в 21:45 часа българско време, а срещата в последна сметка ще се организира на стадион " Мапеи " в Реджо Емилия.

Първоначално се очакваше хазаин на този мач да бъде стадион " Дачиа Арена " в Удине. От съобръжения за сигурност обаче бе взето решение за промяна на мястото. Причината за това е, че има опасения, че ентусиастите от Верона и Ла Специя може да се засекат на разнообразни места по пътя си към Удине. При Реджо Емилия този проблем не съществува, защото почитателите ще пътуват по разнообразни направления.

Специя и Верона ще дефинират последният изпадащ от Серия " А ". Двата отбора приключиха сезона с еднакъв брой точки - по 31, надлежно на 17-ото и 18-ото място в крайното класиране. Така по правилник те ще изиграят самобитен бараж за оставане в един мач, като спечелилият ще играе и следващата година в елита, а изгубилият отива в Серия " Б ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР