Шефовете на Рома реагираха остро на новината, че наказанието от

...
Шефовете на Рома реагираха остро на новината, че наказанието от
Коментари Харесай

Рома наложи медийно ембарго заради наказанието на Моуриньо

Шефовете на Рома реагираха остро на новината, че наказването от два мача на треньора Жозе Моуриньо въпреки всичко ще влезе в действие. Наставникът бе глобен поради нападки към четвъртия арбитър на мача с Кремонезе (1:2) Марко Сера. Първоначално наказването бе отсрочено за в допълнение доразглеждане на случая, откакто от Рома апелираха, само че в този момент жалбата им бе отхвърлена и Специалния ще би трябвало да изтърпи санкцияка, като ще пропусне дуелите със Сасуоло и Лацио.

Това решение ядоса шефовете на Рома, които в отговор постановиха цялостно медийно ембарго за всички свои футболисти и чиновници. На тях е неразрешен всевъзможен контакт с медиите за неустановен интервал от време. Те няма да приказват нито преди, нито след мачовете на тима в Серия " А ".
 Моуриньо загуби обжалването и няма да води Рома против Лацио Моуриньо загуби обжалването и няма да води Рома против Лацио
Това ембарго не се отнася за мачовете в Лига Европа. Там играчите и треньорите ще могат да приказват пред медиите, защото са задължени от УЕФА.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР