Шефовете на Наполи планират да предложат нов договор със сериозно

...
Шефовете на Наполи планират да предложат нов договор със сериозно
Коментари Харесай

Наполи предлага нов договор на една от звездите си, но офертата отново изглежда далеч от

Шефовете на Наполи възнамеряват да предложат нов контракт със съществено повишени условия на наложилия се като един от най-важните играчи на отбора през този сезон Хвича Кварацхелия, оповестява “Гадзета дело Спорт ”.

Крилото бе привлечено единствено преди година от Динамо (Батуми) против едвам 11,5 милиона евро, само че извънредно впечатляващото му показване е привлякло сериозен интерес от някои от най-големите отбори в света. 22-годишният състезател е записал 12 гола и 15 асистенции в 26 дуела от началото на сезона във всички шампионати, а Реал Мадрид и колосите в Премиър лийг към този момент обмислят предложения за грузинеца през идното лято.
 Откупната уговорка на Ким тормози Наполи, клубът желае да я промени Откупната уговорка на Ким тормози Наполи, клубът желае да я промени
Към момента Хвича получава по към милион и половина и има контракт до лятото на 2027-а, само че от Наполи са подготвени да му предложат твърда заплата от 2.5 милиона плюс бонуси, както и удължение с година до 2028-а. Това обаче също не е прекомерно висока заплата на фона на финансовите благоприятни условия на европейските грандове.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР