Шефката на Артекс - ексцентричната милионерка, представяща се като духовна

...
Шефката на Артекс - ексцентричната милионерка, представяща се като духовна
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Шефката на Артекс паркира нагло върху тротоар

Шефката на " Артекс " - ексцентричната милионерка, представяща се като " духовна и извисена персона " Весела Мирянова, се забърка в следващ скандал. Архитектът изнагля за следващ път и без грам терзание паркира първокласния си джип на тротоар в центъра на София, на Руски монумент, видя кореспондент на Lupa.bg.

Скъпарското бяло возило " Мерцедес ", кипрещо се с тарикатския номер Сухопътни войски 7000 Семеен кодекс, беше спряно по този начин, че запречваше пътя на пешеходците, които трябваше да заобикалят гигантските му габарити, с цел да могат да преминат по пешеходната пътека.

Белият джип, който има постоянна черна драскотина от дясната страна, подбудена очевидно от предходен конфликт с друго транспортно средство, накара хората да цъкат с език, само че не да му се възхищават, а да се питат по какъв начин може толкоз безочливо да запречи пътя на една от основните пешеходни артерии на Руски монумент.



" Мерцедес " -ът беше спрян тъкмо пред една от пейките на кръговото, където хората нормално обичат да посядат и да си почиват, изключително в прелестно време, каквото беше днешното.

Будни жители алармираха за случая, като малко по-късно на място пристигна екип, изискал пояснение на мадам Мирянова. Униформените я осведомиха, че тя ще отнесе и санкция, което надали толкоз ще тормози шефката на " Артекс ", която има бизнес за милиони, строи небостъргач и е продала стотици апартаченти в първокласни здания.

По чл.178е от ЗДвП главното предписание за държание да не се паркира в паркове, градини, детски площадки, площи, предопределени единствено за пешеходци, и на тротоари в обитаемоте места отвън позволените за това места. Контролиращите органи вършат фотография за доказателство на нарушаването, а глобата варира сред 20 и 200 лв..

Това не е казус с Весела Мирянова, а порочна процедура, за която осведомиха читатели на Lupa.bg. Дамата прави това непрекъснато, а по-късно й се постанова да се разправя като на селски площад с служителите на реда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР