Защитникът Люка Ернандес пропуска остатъка от сезона, но също така

...
Защитникът Люка Ернандес пропуска остатъка от сезона, но също така
Коментари Харесай

Тежък удар за Франция и ПСЖ: защитник аут от Евро 2024

Защитникът Люка Ернандес пропуща остатъка от сезона, само че също по този начин и Европейското състезание по футбол това лято в Германия, защото е скъсал кръстни връзки на лявото коляно, заяви Радио Монте Карло.

Люка Ернандес " страда от скъсване на предната кръстна връзка на лявото коляно и по този начин френският бранител ще пропусне Евро 2024 тима на Франция ", прецизират от медията, базирайки се на човек от клуба. Травмата е станала нощес по време на първия полуфинален мач от Шампионската лига сред Борусия Дортмунд и Пари Сен Жермен (1:0).

28-годишният френски бранител ще бъде опериран в идващите дни, само че към този момент е навън за края на сезона и от проектите на селекционера на " петлите " Дидие Дешан.

Lucas Hernández will miss the Euros after tearing his ACL in PSG’s game against Dortmund.

He also tore his ACL 13 minutes into France’s first game of the 2022 World Cup.

Damn.
— B/R Football (@brfootball)
Следователно треньорът на парижани Луис Енрике ще би трябвало да откри решение за реванша в Мадрид идващия вторник на „ Парк де Пренс “. Финалът ще се играе на 1 юни и затова Ернандес няма да може да бъде възобновен. Бранителят ще пропусне и финала на Купата на Франция против Олимпик Лион.

Ернандес се контузи и по време на Мондиал 2022 в Катар, като отново става въпрос за контузия в коляното. Първи реагира един от съотборниците му в националния тим Килиан Мбапе, който му отговори в обществените мрежи: " Никога няма да бъдеш самичък, войнико мой! Пожелаваме ти най-голямата мощ да ти оказва помощ, братко! Трудно тестване, само че ти ще се оправиш ", написа Мбапе.

Lucas, you'll come back even stronger. We're all with you. ❤️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР