Шефилд Юнайтед, който се намира на дъното на класирането на

...
Шефилд Юнайтед, който се намира на дъното на класирането на
Коментари Харесай

В мач с много драма и червени картони Шефилд шокира Уест Хем в самия край

Шефилд Юнайтед, който се намира на дъното на класирането на Премиър лийг, изигра добър мач за стандартите си и завоюва по трагичен метод точка от Уест Хем, откакто двата тима приключиха 2:2 на „ Брамал Лейн “. „ Чуковете “ на два пъти повеждаха посредством Максуел Корне (28') и Джеймс Уорд-Праус (79') от дузпа. Бен Бреретон Диас изравни за първи път в края на първото полувреме, а Оливър Макбърни осъществя още един углавен удар в 103-тата минута.

Двата тима изигра много забавно първо полувреме, в което сътвориха значително положения за гол. Корне даде задатък на лондончани в 28-ата минута. Удар на Ингс рикошира в защитник и топката стигна на далечната греда до нападателя на „ чуковете “, който засече с левия крайник от въздуха. Минута преди края на първата част Бен Бреретон Диас означи дебюта си за „ остриетата “ с изравнителен гол. Ареола мазета удар с глава на Осула, само че чилиецът, който бе притеглен чартърен от Виляреал, направи добавка за 1:1.

В 58-ата минута Бреретон Диас пропусна златен късмет да означи втори гол и да направи цялостен поврат, откакто без изведен от МакАтий самичък против Ареола, само че не уцели дале+чния ъгъл и топката мина настрана. В 79-ата минута гостите получиха дузпа, слад като Хамер препъна нескопосано Ингс. Уорд-Праус бе прецизен от бялата точка, давайки още веднъж преднина на Уест Хем.

В добавеното време домакините останаха с човек по-малко, откакто след намесата на ВАР Райън Брюстер бе изпъден поради рисково влизане в краката на Емерсон. В последните секунди и Цоуфал напусна терена поради втори жълт картон.

В осмата минута на добавеното време Шефилд Юнайтед получи дузпа поради това, че Ареола връхлетя върху Макбърни в опита си да боксира едно центриране към далечната греда. Стражът също пострада при конфликта и бе сменен от Фабиански. Това забави осъществяването, само че не разколеба Макбърни, който осъществя дузпата в 103-тата минута, макар че Фабиански се хвърли в същия ъгъл. Веднага след подновяването на играта и гостите желаеха дузпа, откакто Боуен падна след задържане от Ахмедходжич. Този път обаче сигнал за углавен удар не последва.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР