Шефът на украинската служба за сигурност каза, че руският журналист

...
Шефът на украинската служба за сигурност каза, че руският журналист
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! ПЪЛЕН ШОК: Руският журналист Бабченко е жив!

Шефът на украинската работа за сигурност сподели, че съветският публицист Бабченко, за който се твърдеше, че е погубен, в действителност е жив.

Разпространената информация твърдеше, че журналистът е погубен в Киев. „ Той е бил прострелян в дома си и умрял от раните си в кола за спешна помощ на път за болничното заведение “, оповестиха Ройтерс и ТАСС, като се позоваха на украинската полиция.

Фалшивата вест провокира остри рецензии към Русия, а министърът на външните работи Сергей Лавров съобщи, че украинските управляващи не престават своя курс към русофобия.

Руският публицист Аркадий Бабченко е жив, чиновниците на Службата за сигурност на Украйна задържаха обвинения в подготовката на убийството му вследствие на специфична интервенция. Според разследващата работа са разпределени 40 хиляди $ за образуване на опита за ликвидиране. Пресконференцията бе съобщи онлайн по канал 112, заяви Зона Медия.

Самият Бабченко не е бил ранен. На конференция в наличието на шефа на СБУ Василий Грицак журналистът се извини за загадка част в нападението, което не е казвал на другари и даже брачната половинка си.

Бабченко сподели, че разследващите служби са научили за подготовката на убийството преди два месеца, а самият той е споделил за това преди месец. Бабченко означи, че информацията за него идва от Русия - изпълнителят е имали фотография от паспорта му, която може да е единствено от паспортния офис: "Тази информация може да се получи единствено от профилирани служби ".

Според Бабченко историята на строшен крайник неотдавна било просто художествена литература, показана в границите на интервенцията. "За един месец подготвяхме интервенция, момчетата се работиха като волове. Всъщност, оттова, те притиснаха от другата страна, дадоха три седмици да заповедта да бъде изпълнена ", сподели журналистът.

Ръководителят на СБУ сподели, че поръчителите са дали обещание на изпълнителя - жител на Украйна, някогашен участник във военната интервенция в Донбас, 30 хиляди $, като 15 от тях са били трансферирани като задатък. Други 10 хиляди $ са били трансферирани на медиатора.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР