Шефът на Столичният общински съвет Георги Георгиев се срещна със

...
Шефът на Столичният общински съвет Георги Георгиев се срещна със
Коментари Харесай

Георги Георгиев се срещна със съветника на Обама Норман Айзен

Шефът на Столичният общински съвет Георги Георгиев се срещна със съветника на Барак Обама Норман Айзен.

Норман Айзен е водещ специалист по обществено ръководство и един от най-влиятелните престижи във образуването на американската политика съгласно сп. Politico. По време на мандата си в Белия дом той е съветвал Обама по въпросите за промяна в ръководството и въвеждане на нови етични стандарти за транспарантно ръководство и предварителна защита на корупцията.

Днес управлява анти-корупционната стратегия на влиятелния Brookings Institution и е юридически анализатор на CNN. Автор е и на редица книги.

" От него научихме доста за проблемите, които са стояли пред администрацията на Барак Обама, в това число и за предварителна защита на корупцията и спора на ползи на високо равнище, какви са главните провокации пред обществените институции за гарантиране на транспарантно ръководство. За да имат доверие жителите в държавната администрация, институциите би трябвало да бъдат колкото се може по-открити. Да регистрират своята работа и да ползват високи стандарти за попречване на злоупотребата с обществени запаси. Изключително завладяващ събеседник, сътрудник правист с доста богат професионален опит, в това число и като консултант в процедурата по импийчмънт на президента Доналд Тръмп.

Норман Айзен е бил и дипломат в Чехия и познава в елементи проблемите на Източна Европа в битката с корупцията.

Убеден е, че тази борба непрестанна, съпоставя я с косенето на морава - изискват се непрестанни старания.

Необходими за триумфа са воля, увереност и интензивно присъединяване както от водачите, по този начин и от жителите и медиите. Това е наша обща борба в името на по-доброто бъдеще ", заяви ръководителят на СОС в персоналния си профил във фейсбук./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР