Шефът на СДВР Ивайло Иванов за убийството в столичния квартал

...
Шефът на СДВР Ивайло Иванов за убийството в столичния квартал
Коментари Харесай

Млада жена е убита в столичния квартал „Надежда“, издирват бившия ѝ приятел

Шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов за убийството в столичния квартал 23-годишна жена е убита в жилище на улица " Бели Дунав " в столичния квартал " Надежда ", оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Сигнал е подаден към 18.30 часа. Във връзка с изясняването на събитията към убийството полицията търси някогашния другар на жертвата, заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов пред медиите. Той уточни, че информацията на този стадий към момента не е подробна, като текат процесуално-следствени дейности.
 
Минута след 18.30 часа е получен сигнал за простреляна жена. Родителите ѝ са търсили контакт с нея и откакто не я намерили, са отишли в жилището и благодарение на ключар отворили жилището. Към адреса са ориентирани екипи на полицията и Спешна помощ. Пристигналите няколко минути след позвъняването на 112 медици открили, че дамата към този момент е умряла. 23-годишната жена е умряла от огнестрелни рани, уточни Ивайло Иванов.
 Млада жена е убита в столичния квартал Надежда БГНЕС
Издирва се някогашният другар на жертвата, сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи, като акцентира, че на този стадий не може да се каже дали той е възможният причинител на закононарушението, а от полицията го търсят за изясняване на събитията към тежкото закононарушение. Убитата жена и някогашният ѝ другар имат дете, което се търси, бе обявено по-рано. Издирва се момиченце на 1 година, което най-вероятно е с него, сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.
 Млада жена е убита в столичния квартал Надежда БГНЕС-->
Иванов уточни, че се разпитват близки и родственици на жертвата. Доколкото се знае досега тя и някогашният ѝ другар неотдавна са се разделили.
 
Издирваният някогашен другар на убитата жена - 26-годишен мъж, е чиновник в частна охранителна компания и има законно оръжие, не е престъпно проявен, стана ясно от думите на Иванов. 
 търсен Министерство на вътрешните работи, пресцентър
От Министерство на вътрешните работи разпространиха негова фотография, като показаха, че той се придвижва с автомобил " Фолксваген Голф ", сив металик, с регистрационен номер Сухопътни войски 46 99 АХ. Вероятно с него пътува малко дете.

От полицията молят жителите, които ги виждат, да подадат сигнал на тел. 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи. Анонимността им е обезпечена.

Съседи описват, че убитата жена и някогашният ѝ другар са заживели в жилището, където тя бе открита мъртва, преди към година. Преди към месец обаче той се изнесъл от жилището и останали единствено тя и дъщеричката им. Живеещите в блока описват, че са чували мъжът и дамата да се карат, само че не им е предписание усещане да е имало съществени кавги.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР