Шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов окачестви днешното

...
Шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов окачестви днешното
Коментари Харесай

Цветанов разкри тайните цели на БСП със скандалите и провокациите около Жаблянов

Шефът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов окачестви днешното изявление на Жаблянов като поръчка за председателския пост на Българска социалистическа партия. Той може да приказва по този начин на пленум на Българска социалистическа партия, а не като зам.-председател на Народното събрание, изясни Цветанов. Днес той се държа доста назидателно, а той и Българска социалистическа партия трябваше да се доста по-смирени, акцентира той.

Защото единственото, което те вършат през последните месеци е да основават проблеми и да отклоняват вниманието от значимите проблеми, да предизвикат проблеми. Те желаят да се върнат на власт, посредством основаването на едно служебно държавно управление, тъй като не могат да завоюват избори.

БСП желае да ни върне към болшевизма, да ни отклони от европейския път, само че няма да успее, увери Цветанов и благодари на патриотите за поддръжката. За огромно страдание и президентът на страната се изявява като един представител на Българска социалистическа партия, сподели още Цветанов и прикани да не се поддаваме на провокациите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР