Шефът на парламента отправи ясно послание към политическите партии.Някои кръгове

...
Шефът на парламента отправи ясно послание към политическите партии.Някои кръгове
Коментари Харесай

Шефът на парламента: Някои кръгове се опитват да създадат нестабилна обстановка в страната

Шефът на Народното събрание насочи ясно обръщение към политическите партии.

Някои кръгове се пробват да употребяват момента, близостта на войната, за свои стопански и политически цели. Целта е да се основава нестабилна конюнктура в страната. Това съобщи ръководителят на НС Никола Минчев в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

По думите му въпросът с опашките за олио тази сутрин е еднакъв с цената на бензина при започване на месеца, създавайки се конюнктура напрегнато. След това времето демонстрира, че няма предпоставки за сходно нещо, сподели Минчев. Според него " промоционалната цена " е в действителност естествената за пазара.

Председателят на Народно събрание разяснява, че няма директна заплаха за България поради войната в Украйна и не е належащо въвеждането на изключително състояние у нас.

" Запасяването със зърно може да се случи напълно умерено, с цел да може страната да бъде защитена от ценова и продоволствена рецесия " изясни той, написа Novini.bg.

Никола Минчев каза още, че фокус на срещата сред Кирил Петков и Реджеп Ердоган е бил стопански и транспортен, само че не е разговарял с премиера за мнения след срещата във връзка желанието за енергийна диверсификацията от наша страна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР