Шефът на футболните съдии в Германия Луц Михаел Фрьолих нарече

...
Шефът на футболните съдии в Германия Луц Михаел Фрьолих нарече
Коментари Харесай

Шефът на съдиите в Германия за Нагелсман: Безкрайно неуважително!

Шефът на футболните съдии в Германия Луц Михаел Фрьолих назова държанието на старши треньора на Байерн Мюнхен Юлиан Нагелсман " безпределно неуважително ".

В събота баварците изгубиха с 2:3 при визитата си на Борусия Мьонхенгладбах, като още от осмата минута играха с човек по-малко поради червен картон на Дайо Упамекано. Нагелсман бе неудовлетворен цялостен мач от решенията на рефера Тобиас Велц, а след края на срещата нахлу в съдийската стая, търсейки пояснения. Пред медиите той употребява цветни прилагателни, с цел да опише представянето на съдийската бригада, само че след това се извини за думите си.

" Намирай за извънредно неуважително потреблението на думата " п*тки ", без значение от гледната точка върху обстановката. След такова изявление не мисля, че може повече да се търси схващане от страна на съдиите ", разяснява Фрьолих.

" Не съм обезпокоен за наказването, това не е мой проблем. Става дума за нещо доста повече. Как да се оправим с разнообразни гледни точки и отзиви. И по какъв начин да се оправяме с решения, които не покриват личните ти упования. Докъде ще стигнем, в случай че постоянно търсим сензациите и споровете? ", сподели Фрьолих, представен от ДПА.

" Предлагам на господин Нагелсман да поеме надълбоко въздух и да не бърза да търси медии, с цел да показва своята позиция като единствената вярна ", добави още шефът на съдиите.

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Георги Крумов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР