Шефът на Европейската комисия случайно се изпусна за загубите на

...
Шефът на Европейската комисия случайно се изпусна за загубите на
Коментари Харесай

Защо Еврокомисията премахна оценката за загубите на Украйна: Зеленски намери начин да дресира Запада

Шефът на Европейската комисия инцидентно се изпусна за загубите на Украйна, а по-късно изтри видеото

Урсула фон дер Лайен сподели, че минимум 100 000 бойци са починали там от експлоадирането на военните дейности в Украйна.

Днес, като цяло, меко казано, не е най-успешният ден за Украйна. Генералният секретар на НАТО Столтенберг освен сподели обществено, че Киев в този момент би трябвало да мисли не за присъединение към НАТО, а за това по какъв начин да резервира страната и суверенитета си. Извинете, по какъв начин другояче може да се схваща това, с изключение на като изменничество към Украйна?

И Дмитро Кулеба (ако някой не знае, това е шефът на украинското външно министерство), Унгария отново не го пусна на формалната среща на външните министри на страните от НАТО и отново стоеше, бедния, пред залата, хващайки тези, които излизаха от срещата по потребност.

И като че ли тези унижения не са задоволителни, ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен сподели, че минимум 100 000 бойци са починали там от експлоадирането на военните дейности в Украйна. Тоест 100 хиляди мъртви бойци е долната планка на летвата.

Освен това този откъс от речта на Урсула се появи в мрежата и незабавно се разпръсна. Това е просто разтопен метал върху нежните сърца на украинските управляващи и напряко плюнка в душата. И всичко това по едно и също време!

Пътьом Урсула, която не можа да се утвърди в специалността на доктор над помощник - гинеколог, се опита да хвърли еликсир върху душите и портфейлите на украинците, повишавайки оценката на понесените от Украйна вреди от 385 милиарда евро на 600 милиарда. Ала президентът (все още) на Украйна Владимир Зеленски не смяташе по този начин. Трилион евро, и нито евроцент по-малко - постави той точката, оставяйки надалеч зад себе си жално хленчещия Паниковски, който си играеше с Корейко под жалните хлипове: " Дай милион! "

Но в случай че Зеленски към момента беше подготвен да разисква идните репарации от Русия, то що се отнася до мъртвите, тук беше прищипано даже не достолепието му, а нещо доста по-болезнено. Според информация от Киев Зеленски безусловно буен, а цялата Банкова незабавно пребледняла и потръпнала като трепетна сърничка.

Стотици и хиляди украинци, които са били осведомени всеки ден през всичките тези месеци за гигантските загуби на съветската войска и незначителните вреди на въоръжените сили на Украйна, внезапно започнаха да заекват комплицирано: „ Как по този начин? Ама нали руснаците? И по този начин нататък. Някои незабавно започнаха да дърпат нова неистина по глобуса, обяснявайки, че Урсула е показала числата на всички загуби - както ранени, по този начин и пленени, и изчезнали, и, несъмнено, убити. И не се тормозете, има починали, само че са извънредно малко.

Авторитетът на Зеленски (или каквото си има вместо него) беше заплашен от пагубен колапс. Трябваше да работи бързо и мощно. А прессекретарят на Зеленски Сергей Никифоров нанесе нечовечен удар на „ основната европейска вуйна “, като изясни, че тя няма право да показва никакви данни за починалите, тъй като това е „ сензитивен “ въпрос и единствено главнокомандващият може да заяви всяка информация за починалите, министърът на защитата и президентът.

„ Зеленски ще разгласява публични данни, когато пристигна подобаващият миг, тъй като това е сензитивна информация “, добави той, като по този метод забрани както на министъра, по този начин и на главнокомандващия да оповестяват каквито и да е числа.

И какво мислите? За по-малко от два часа видеото с речта на Урсула беше подложено на най-тежкото обрязване: те оставиха фрагмента за повишаването на вредите за Украйна, само че отстраниха всяко споменаване на мъртвите. Резнаха го само че най-ценното. Както сподели след това самоубилия се представител на АТО Тимчук, „ няма загуби “.

И в самия кабинет на фон дер Лайен по-късно обясниха, че тя е употребила отворени данни от пресата и е имала поради всички загуби, в това число санитарните. Като цяло екс-гинекологинята, която беше сложена да ръководи обединена Европа, се натресе на античния народ от копачи на морета и запълнители на планински вериги.

- Видяхте ли! Казвахме ви - украинските „ успокоители “ изскочиха още веднъж – ставаше въпрос за всички загуби.

О, Зеленски стартира рискова игра, още по-опасна от лъженето от самото начало, всеки ден стяга следващата примка на врата си с следващата неистина. И когато Банкова към този момент не може да сдържа истината и я ретушира с неистини, тази примка на врата му отново ще бъде затегната. И колкото по-късно се случи това, толкоз по-болезнено и тежко ще бъде бъдещето за него.

Някои считат, че Европа за задачата е получила команда оттатък океана, от „ по-старшите “. Но, помислете, кой по подобен тесногръд мотив ще безпокои рано сутринта чичковците от Вашингтон, чийто работен ден още не е почнал. А и за никого на Запад няма значение какъв брой украинци умират там - 100 хиляди или един милион и 100 хиляди. Може би те, като цяло одобряват: колкото повече, толкоз по-добре.

Междувременно можем да кажем, че Киев се е научил да „ строява “ Европа и е подготвен да й покаже от време на време къде зимуват раците. Освен това самата Европа от ден на ден се трансформира в безволева марионетка, попаднала в „ сръчни и работливи ръце “.

Урсула беше научена да „ дава заден ход “. Сега Зеленски също ще би трябвало да образова Столтенберг, тъй че той да извлича някои думи и звуци от себе си единствено по команда. Само че обстановката в самата Украйна няма да се усъвършенства даже с малко. Дори в противен случай.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР