Шефът на баретите Георги Гайков превърна СОБТ в концлагер. Това

...
Шефът на баретите Георги Гайков превърна СОБТ в концлагер. Това
Коментари Харесай

Барети изригнаха с нова сила: Гайков превърна СОБТ в концлагер

Шефът на баретите Георги Гайков трансформира СОБТ в концлагер. Това пишат в трето кърваво писмо командосите. Преди два месеца те сигнализираха, че Гайков мачка наред подчинените си. В тази връзка шефът на Министерство на вътрешните работи Валентин Радев подреди да се извърши инспекция, след което последва цялостно безмълвие.
Според източници на Фрог, Гайков направил ново щатно систематизиране, тъй че неуместните за него хора да бъдат изритани от отряда или наврени в миша дупка. Ето какво споделиха още веднъж командосите в намерено писмо:

И до момента в който чакаме уважаемият министър Радев да си каже тежката дума, Георги Гайков трансформира СОБТ в концлагер. Цари тотална разпра със чиновниците, които се осмелиха да вдигнат глава. Налага се душевен тормоз и още веднъж дели хората на лагери. От януари досега отрядът е подготвен за нова сложна инспекция. Вече има задоволително материал, който да се ревизира и да се потвърди – разпра и тормоз върху хората.

В коя естествена страна се разрешава това?! По време на европредседателство в отряд за битка с тероризма царува еднолично властване, душевен тормоз и напрежение върху администрацията и командосите, и в същото време цялостно безхаберие за значими и виновни задания. Отрядът се е трансформирал в Едноличен търговец „ Георги Гайков”.

И всичко това се разрешава от висшето управление на Министерство на вътрешните работи. Служителите от Министерство на вътрешните работи, на които беше предоставена комплексната оценка видяха и установяваха всичко. Сега е Тишина… два месеца ….Тишина …. Докато всички не помнят и спрат да питат. Работи се на правилото всяко знамение за три дни.

Но момчетата няма да спрат. Ще продължат да се борят с една потвърдена неправда, с вярата, че въпреки всичко Върховенството на закона съществува в България и не на вятъра всички те служат на тази страна. Отрядът би трябвало да бъде стихотворец от пълководец, който сплотява всички барети и чиновници. В кръга Гайков царува цялостна непросветеност и безпорядък. Уважаеми господин Министър, разпоредете нова инспекция и ще видите, че нарушаванията не стопират.

Припомняме, че Георги Гайков е бил началник на баретите по време на „ ювелирната “ акция в Лясковец, при която почина командосът Емил Шарков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР