Шефът на Астън Мартин Отмар Шафнауер заяви, че на Себастиан

...
Шефът на Астън Мартин Отмар Шафнауер заяви, че на Себастиан
Коментари Харесай

Шефът на Астън Мартин: На Фетел му е необходимо време

Шефът на Астън Мартин Отмар Шафнауер съобщи, че на Себастиан Фетел му е належащо повече време в болида, с цел да свикне с колата. Той даде образец с акомодацията на Серхио Перес в Ред Бул.

„ Ако концепцията на автомобила е изцяло друга по отношение на този, който си карал преди, то се изисква време, с цел да свикнеш, несъмнено “, съобщи Шафнауер.

„ Серхио сподели, че с него е същото. Философията на колата на Ред Бул е друга от нашата. Просто се изисква известно време, с цел да се открият дребните елементи, нужни, с цел да извлечеш максимума от болида. Нужно е време зад кормилото и колкото повече кара, толкоз по-добре ", добави още той.

„ Скоростта на Себастиан на суха писта съгласно мен демонстрира, че той полека-лека привиква с колата. Нещата се усъвършенстват. Най-много ме боли от това, че стабилността по време на зимните проби не бе на равнище, тъй като в случай че имахме повече тренировки, процесът при Фетел щеше да протича по напълно друг метод. Знам, че е по този начин и ще работи неуморно, с цел да реализира напредък. Но най-малко не се самообвинява. Малко е отчаян, само че това ще му даде още повече увереност да поправи бързо нещата ", сподели шефът на Астън Мартин.

Next, select your vehicle.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР