Шеф Петров го закъса яко след ВИП Брадър. С поведението

...
Шеф Петров го закъса яко след ВИП Брадър. С поведението
Коментари Харесай

След скандалите в Брадъра, ресторантите на Шеф Петров пустеят

Шеф Петров го закъса крепко след ВИП Брадър. С държанието си в Къщата той си навлече купнеприятности. Дори и най-заклетите му почитатели няма да стъпят в заведенията за хранене му, откакто са видели какъв човек е.

„ Той е позор за готвачите. Не желая и да си помислям,ч е този ми подготвя вечерята. Никога няма да стъпя в заведения за хранене, в който готви полово неспособна лоена топка, като този палячо “, гласят мненията в уеб страницата на заведенията за хранене на готвача.

Бизнесът на готвача към този момент не върви. Заведението в центъра на София, към този момент не се пръска по шевовете, а в него има най-вече по 2 маси вечер. Именно заради тази причина той приема да прекрачи къщата на Големия брат, само че това му изигра неприятна смешка. С арогантното си и пренебрежително държание началник Петров стана най-мразеният и хулен участник в тазгодишния формат на предаването.

Той сподели същинското си лице и тежък темперамент, с което си навлече доста негативи и изгони старите си и евентуални клиенти, написа ежедневник. Кулинарят даже не сподели майсторските си умения в Къщата, а съквартирантите на няколко пъти се усъмниха в уменията му на готвач и дадоха слаби оценки на гозбите му.

Източник: ПИК
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР