Шеф Петър Михалчев и съпругата му Ина споделиха детайли за

...
Шеф Петър Михалчев и съпругата му Ина споделиха детайли за
Коментари Харесай

Съпругата на шеф Михалчев: Създаде му се образ, че е страшен, а всъщност той е душица

Шеф Петър Михалчев и брачната половинка му Ина споделиха елементи за запознанството си и съвместения си живот в рубриката „ Менделсон “ на „ Тази събота и неделя ".

„ Моя другарка работеше в ресторант и се отбих да я видя. Когато влязох, от шубера се появи Петър. Тогава той беше с дълга коса. Сега никой не ми има вяра, че той имаше коса до кръста “ – споделя Ина, а Петър Михалчев добавя „ А тя имаше доста хубави шампоани у тях. Впоследствие си занесох четката за зъби, чехлите, хавлията и по този начин... “

„ Падал съм от третия на първия етаж. Сложиха в тялото ми седем болта и два винкела. Чупил съм си крайник на рождения ден “ – споделя известният готвач.

„ Да, доста е екстравагантен и с възрастта това се ускорява “ – разяснява Ина.

Двамата имат наследник (Марио), който скоро ще навърши 19 години.

„ Аз съм по-строг, малко по-казармено работя и мисля, че на Марио добре му се отрази. Не го влече готвенето. Пробва, само че се поряза “ – споделя Петър Михалчев, който има у дома освен кучета, само че и два бухала.

„ Създаде му се облик, че е доста заплашителен и неприятен, а в действителност той е душица “ – признава брачната половинка му.

„ Понякога не стигаме до консенсус, само че каквото съм си наумил – това става и тя не ми се сърди. Аз гладя по-добре, само че първоначално не знаех, че сутиен не се глади. Когато пробвах, даже не бях присъединил парата, той залепна и стана една... “ – споделя началник Петър Михалчев, който можете да гледате в новия сезон на всеки вторник и сряда от 21:00 ч.

Целия диалог
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР