Шеф на известна компания, вносител и производител на хранителни добавки

...
Шеф на известна компания, вносител и производител на хранителни добавки
Коментари Харесай

Шеф на фирма за хранителни добавки размахва палки на пътя

Шеф на известна компания, вносител и производител на хранителни добавки за спортно хранене стана основен воин в обществените мрежи, откакто през вчерашния ден бе сниман да " раздава " палки на пътя. Калоян Георгиев бе сниман от пострадал водач по какъв начин засича на Околовръстното шосе други водачи, а по-късно набива спирачки и стопира трафика, с цел да слезе от първокласното си порше и да заплашва с пердах с палки.

Георгиев към този момент е подаден като извършител и в КАТ, и в полицейското ръководство, отговорно за региона, в който се разиграва грозната сценка.



Той е притежател на " Хелтстор ", учредена през 2006 година и огромен търговец на хранителни добавки, част от които са посочени за съмнителни от фитнес инструктури и фанатици на тематика здравословен живот. Иначе в представянето на компанията " мъжагата " написа, по какъв начин всеки от предлаганите в онлайн магазин артикули бил естествен и с автентичен генезис, без наличие на неразрешени и нездравословни за човешкото здраве вещества.

Любопитната детайлност е, че нашумелият основен воин в риалити шоуто " Ергенът " Виктор Стоянов е едно от лицата таман на въпросната компания.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР