Шеф Андре Токев влиза в затвора за 8.5 месеца, съобщи

...
Шеф Андре Токев влиза в затвора за 8.5 месеца, съобщи
Коментари Харесай

Без прошка! Шеф Андре Токев влиза в затвора

Шеф Андре Токев влиза в пандиза за 8.5 месеца, заяви "Монитор ", като се базира на негови близки. Присъдата е ефикасна при лек режим на изтърпяване. Освен това, шофьорската брошура на известния готвач е отнета за 1.5 година
Софийският областен съд е одобрил подписано съглашение сред Токев и прокуратурата, откакто той е признал виновността си за шофиране в пияно положение. На 31 октомври 2021 година Токев бе арестуван, откакто служители на реда го изловиха да кара след приложимост на алкохол и със спукани до джанта гуми на Околовръстното шосе в София. Дрегерът регистрира 1,9 промила алкохол, а кръвният тест - 1.79.
Провинението се случи две години, откакто звездният готвач е направил същото закононарушение. Тогава дрегерът отчел 1.6 промила. Тогава признавайки се за отговорен, Токев е получил 3 месеца условно с 3 години изпитателен период и лишаване на книжката за 4 месеца. Настоящото закононарушение бе по времето на изпитателния период, защото предходното е осъществено на 30 август 2019 година
На 3 ноември 2021 година Софийският областен съд дефинира мярка за неотклонение гаранция от 3000 лева за Андре Токев. Прокуратурата изиска задържане под стража. Пред съда той съобщи: "Работя по 15-18 часа дневно. Не знам какво се случи. Объркан съм ". Той изиска да му бъде наложена по-лека мярка за неотклонение. Съпругата му пък се разплака.
На 11 ноември Софийският градски съд остави Токев под домакински арест.
Присъдата на Софийския областен съд е 7 месеца ефикасен затвор, към тях се прибавят и 3-те месеца от предходната присъда на Варненския областен съд и общо стават 10 месеца затвор. Тъй като Токев е бил 3 дни в ареста и в този момент е под домакински арест, излежаното време се приспада и по тази причина той ще влезе зад решетките за 8.5 месеца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР