ШАРЛОТ, Северна Каролина (AP) — Кайл Ларсън каза всички правилни

...
ШАРЛОТ, Северна Каролина (AP) — Кайл Ларсън каза всички правилни
Коментари Харесай

Анализ: Кайл Ларсън се установява бързо, тъй като подготовката продължава за дебюта на Индианаполис 500

ШАРЛОТ, Северна Каролина (AP) — Кайл Ларсън сподели всички верни неща, откакто измина 43 обиколки към Индианаполис Мотор Спийдуей като част от подготовката си за дебюта си идващия месец в „ Най-великият театър на надпреварите “.

Той се радваше, че приключи ориентацията за новобранец предишния октомври и не трябваше да се занимава с това предходната седмица по време на открития тест за Индианаполис 500. Вместо това, звездата на НАСКАР трябваше да бяга с огромните момчета и приключи съкратения от дъжд ден зад единствено защитаващия се победител от Инди 500 Йозеф Нюгардън в диаграмата за скорост.

„ Мисля, че в случай че трябваше да направя (ориентацията) щеше да е уплашен и в действителност нервозен и просто не можеше да се концентрира “, сподели той, до момента в който обясняваше, че всяка опция с Arrow McLaren е била да работи по надзорен лист, до момента в който се учи по какъв начин да кара кола Indy.

При ориентацията ставаше дума за „ дребните неща, по какъв начин се усещаше кормилото, образно, какво усещаше всичко това. “ На тест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР