Шарл Леклер завърши втори зад Серхио Перес, като в последните

...
Шарл Леклер завърши втори зад Серхио Перес, като в последните
Коментари Харесай

Леклер: Всичко се обърка от лошия старт

Шарл Леклер приключи втори зад Серхио Перес, като в последните обиколки темпото на водача на Ферари фрапантно спадна и той изостана съществено от мексиканеца. Преди това Шарл притиска и преследва Серхио през по-голямата част от надпреварата, което най-вероятно лиши доста от живота на гумите му.

“Натисках и нападнах от старта до финала - изясни Леклер. - Но направих неприятен старт и оттова надпреварата стана доста мъчно за нас. Проблемът пристигна, че потеглих добре, само че във втората фаза на старта колелата ми започнаха да превъртат и оттова се забавих. ”

Леклер не пожела да разяснява повече това тежко съревнование.
 Перес: Едно от най-хубавите ми надпревари Перес: Едно от най-хубавите ми надпревари
“Сега считам да се наспя, да си умря и ще съм подготвен за Япония, физически това съревнование беше доста тежко за всички, в това число и за мен ”, добави Леклер.
 Серхио Перес със страхотна победа в Сингапур, само че е заплашен от наказване Серхио Перес със страхотна победа в Сингапур, само че е заплашен от наказване
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР