Шарън Стоун отговори на писмото на Мадона, в което певицата

...
Шарън Стоун отговори на писмото на Мадона, в което певицата
Коментари Харесай

Войната между Шарън Стоун и Мадона

Шарън Стоун отговори на писмото на Мадона, в което певицата я назовава посредствена актриса. Макар и писано през 90-те години на предишния век, написаното чак в този момент получава такова голямо внимание, откакто бе показано на Huffington Post.

Поп кралицата постоянно се е славила със своите внезапни и праволинейни изявления. Писмото е единствено следващото доказателство.

„ Ядосах толкоз доста хора и по тази причина бях осъдена, избутана в ъгъла и би трябвало да седнал съм и да си мълча, до момента в който други надалеч по-безинтересни и скучни хора обират лаврите, за които се потрудих. Ужасно дразнещо е да чета, че Уитни Хюстън има кариерата, за която мечтаех, а Шарън Стоун филмовата кариера, която в никакъв случай няма да имам.

И не тъй като желая да съм на мястото на тези дами, по-скоро бих умряла, те са толкоз елементарни и постоянно са били размахвани като някаква измерителна пръчка на добродетелността, целяща да ме унижи “, написа тя към „ Джей “ – артистът Джи Енос, с който Мадж имаше къс романс в тези години.

Когато Шарън Стоун разбра за това, обществено отговори на певицата.

„ Скъпа Мадона, първо смятам за неуместни изявленията на вашите персонални писма, само че също по този начин и аз обявявам свое “, написа Шарън Стоун във Фейсбук.

„ Знайте, че съм ваш другар. Честно, в някакъв миг съм желала да бъда рок звезда, само че почувствах своята незначителност, за която пишете. И знам, че единствено тези, които остават на върха толкоз дълго, побеждават своята незначителност благодарение на мощните си страни и стават това, което са. Аз ви обичам и боготворя и няма да ви се опълчва. Шарън. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР