Шарън Стоун е поредната звезда, която не остана безучастна на

...
Шарън Стоун е поредната звезда, която не остана безучастна на
Коментари Харесай

Когато Шарън Стоун се притеснява за живота си

Шарън Стоун е следващата звезда, която не остана безучастна на митингите, които се развихриха в Съединени американски щати след гибелта на Джордж Флойд. За разлика от множеството други известни персони обаче, които разгласиха черни фотоси, включиха се интензивно в протестите или показаха позицията си в обществените мрежи, като жигосаха расизма, Шарън Стоун има друга позиция по въпроса.
 Шарън Стоун, приложението за запознанства Bumble и за какво актрисата беше блокирана
Защо Шарън Стоун беше блокирана в уебсайт за запознанства

Кое е най-забавното в цялата история

Тя качи видео в Instagram, където сподели на почитателите си по какъв начин да си създадат " паник стая " в дома си случай на безредици, каквито по никакъв начин не са изключени, както видяхме в разнообразни клипове през последните дни.

Според актрисата най-безопасното място в къщата евентуално е нашата спалня или баня, където има минимум прозорци. Шарън Стоун поучава хората да слагат одеяла и възглавници във ваната си при положение, че се наложи да спят в нея, както и да заредят с някои хранителни артикули, като плодове и протеинови десерти. Един от препоръките на актрисата е да пренесем и нашия преносим компютър, мобилен телефон и всевъзможни зарядни, където имаме намерение да се барикадираме, с цел да имаме връзка с външния свят и в случай че се наложи, да извикаме помощ.

View this post on Instagram
A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on May 31, 2020 at 5:27pm PDT

" Не се паникьосвайте и даже не си помисляйте да се паникьосате ", безапелационна е Стоун, която добавя, че ще ни бъде доста потребно да се снабдим и с всевъзможни медикаменти, които ще ни оказват помощ да се се оправим със стресовата обстановка.

Съдейки от качения клип, по всичко проличава, че Шарън Стоун има известни терзания за своя живот и този на околните си, откакто позволява, че може да се наложи да се барикадира в банята си. Актрисата е под домашна изолираност с трите си деца в къщата си в Бевърли Хилс.
 Шарън Стоун и какви са тайните ѝ за хубост
Когато си на 62 години и изглеждаш толкоз секси

Тайните за хубост на Шарън Стоун
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР