Шанел обявиха пускането в продажба на първата линия гримове за

...
Шанел обявиха пускането в продажба на първата линия гримове за
Коментари Харесай

Chanel с първата линия мъжки гримове от 1-ви септември и това е само началото, момчета!

Шанел оповестиха стартирането в продажба на първата линия гримове за мъже, в Южна Корея от 1-ви септември. Тя ще включва 3 продукта: течен фондьотен в четири нюанса, непрозрачен еликсир за устни и молив за вежди, в четири цвята.

Серията се назовава “Boy de Chanel”, което е игра на думи от Boy Capel (Arthur Edward „ Boy “ Capel) по-известен с това, че е бил ухажор и муза на Коко Шанел. В изказване на компанията във връзка новината се споделя, че „ хубостта не е въпрос на полова еднаквост “ и концепцията е в напредък. Компании като Covergirl и Maybelline ще последват доста скоро хайпа.

Декоративната козметика за мъже е възходящ бизнес сегмент. Проучване от 2016-та година на Allied Market Research демонстрира, че в числа упованията са продажбите да доближат 166 милиарда $ до 2022-ра година. За съпоставяне целият пазар на козметика се чака да доближи впечатляващата стойност от 806 милиарда $ до 2023-та година.

Козметичните колоси от години оферират от ден на ден продукти за мощния пол. Примери са L’Oreal (Men’s Expert) и Estée Lauder (Lab Series и Clinique for Men), които са вложели солидни вложения в създаване на артикули за поддържане на мъжата кожа – лосиони, тоник, кремове срещу бръчки и прочие

Още един комплект Chanel и в допълнение място за гримиране, дами… Звучи ли като нова тематика за диспути вид „ Майка ти доста ме ядоса през днешния ден. Изхабила ми е фондьотена!!! “?
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР