Шанън Рут, която страда от аутизъм и церебрална парализа даде

...
Шанън Рут, която страда от аутизъм и церебрална парализа даде
Коментари Харесай

Болна от аутизъм жена обвини Ник Картър в сексуално насилие

Шанън Рут, която страда от аутизъм и церебрална парализа даде конференция, на която  показа подробности  за изнасилването.

Ник я завел до тоалетната на рейса и я насилил да му направи орален секс.Шанън описа, че почнала да  плаче, а той траял да й споделя какво да прави преди да я заведе в леглото., където я изнасилил. „ А откакто ме изнасили ме наскърбяваше и даже и ми нарани ръката ”, споделя болната жена.

Звездата от момчешката група бил упрекнат в обезчестяване на 39-годишната жена, която твърди, че случаят станал  през 2001 когато тя е била девствена и  само на 17. Когато бандата била на турне във Вашингтон през февруари.



Шанън чакала на опашка за подпис когато Ник я поканил на пиво в рейса на групата. Рут твърди, че поискала сок, а музикантът я почерпил с някакво алено на цвят пиво, което нарекъл VIP напитка, а тя я пробвала и усетила чудноват усет и предположила, че има и алкохол.

После Картър я отвел в тоалетната и там я насилил  да му направи орален секс. Тя го заплашила, че ще го съди, а той се изсмял, че никой няма да й хване религия и се опитал да настрои хората против нея.



Рут Шанън признава, че 21 години живяла с болежка, позор  и отчаяние и споделя, че макар аутизма и церебралната парализа изнасилването се отразило повече от заболяванията й и споделя, че Картър напряко й унищожил живота.  Като твърди, че събрала храброст да приказва за случая тъй като музикантът е звезда и не трябва да му се простят грешките.

Обвинения в обезчестяване не му се случват на Ник за първи път.  През 2017 Мелиса Шуман разкри, че била насилена от Картър през 2003 година Тогава нямаше дело поради изтекла отминалост на действието. Говори се, че и  други дами са измежду потърпевшите.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР