Любимите попфолк изпълнители на студентите Галин и звездата от втория

...
Любимите попфолк изпълнители на студентите Галин и звездата от втория
Коментари Харесай

Галин и Джия дават ударен старт на новата седмица в Club 33, Десита и Адам забиват в четвъртък

Любимите попфолк реализатори на студентите Галин и звездата от втория сезон на “Ергенът ” Джия дават ударен старт на новата седмица. Те ще раздрусат най-яката дискотека на нощна София в понеделник, 29 април, входът за университетските ученици по традиция ще бъде свободен, което е гаранция, че празненството ще е на макс, а заведението ще се пръска по шевовете. Участието на двете фолк сензации ще мине под мотото 50:50:50, което значи, че ще се редуват най-яките остарели и нови шлагери, а бутилка марков алкохол ще се сервира на половин цена.

 

Пиячката ще е на половин цена и във вторник, когато купонджиите ще се качат по масите по време на шеметното балканско празненство, където ще звучи музика от Сърбия, Гърция, Румъния, Македония и несъмнено най-вървежните бг части.

 

Срядата по традиция в Club 33 е отредена за студентско празненство с алкохол в бутилка на 50% от цената и същинска тълпа от най-красивите дами на София, които с изключение на апетитни извивки обезпечено имат и студентска брошура, която ще им обезпечи вход свободен за купона.

 

В четвъртък пък на сцената на Club 33 ще изгреят младите звезди Десита и Адам, които ще взривят дискотеката с безподобен микс от остарели и нови шлагери.

Автор: kliuki.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР