Шампионката от Уимбълдън Маркета Вондроушова от Чехия се оттегли от

...
Шампионката от Уимбълдън Маркета Вондроушова от Чехия се оттегли от
Коментари Харесай

Маркета Вондроушова се оттегли от турнира по тенис в Аделаида заради контузия

Шампионката от " Уимбълдън " Маркета Вондроушова от Чехия се отдръпна от шампионата в Аделаида, като се аргументира с контузия на дясното бедро, заяви АП. Това става пет дни преди старта на Australian Open.

Вондроушова, която е под номер 7 в международната класация, отпадна преди планувания си мач от първия кръг против съветската квалификантка Александра Саснович. Тейлър Таунзенд зае мястото й в схемата на шампионата.

Шестата сложена Елена Остапенко от Латвия позволи пробив, когато сервираше за победа в мача при 5:2 против румънката Сорана Кирстя, по-късно пропусна и още два мачбола, само че в последна сметка се наложи с 2:6, 6:4, 6:4. Шампионката от " Ролан Гарос " през 2017 ще играе в идващия кръг против французойката Каролин Гарсия, която се наложи над представителката на домакините Тейла Престън с 6:4, 1:6, 6:3. " Мисля, че бях заспала в първия сет. Не съм ранобуден човек, имам нужда от време, с цел да вляза в мача. Когато се успокоих, започнах да играя по-добре ", сподели Остапенко.

Чешката квалификантка Катерина Синякова надигра някогашната №1 Каролина Плишкова с 6:2, 6:1, като завоюва 10 поредни гейма след допускане на ранен пробив.

Два дни откакто оказа помощ на Германия да завоюва финала на " Юнайтед Къп ", Лаура Зигемунд се нуждае от съвсем три часа игра за триумфа над рускинята Людмила Самсонова с 6:7 (1), 6:4, 6:4, като преодоля закъснение във втория и третия сет.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР