шампионката от Уимбълдън Анджелик Кербер си няма гадже. Германката призна,

...
шампионката от Уимбълдън Анджелик Кербер си няма гадже. Германката призна,
Коментари Харесай

Кербер: Сама съм, нямам гадже

шампионката от " Уимбълдън " Анджелик Кербер си няма гадже. Германката призна, че сърцето й е свободно в изявление за " Билд ". Синеоката русокоска е измежду най-апетитните мацки в международния тур, само че в никакъв случай не е била забелязвана с мъж от папараците.

" Очаквах да ме питате въпроса за гаджето - с усмивка дава отговор Кербер. - Не бързам за на никое място. Когато не очакваш нещо да се случи, то се получава. Ще се оправя тогава. "

За 30-годишната германка главният приоритет сега е тенисът.
A post shared by Angelique Kerber (@angie.kerber) on Jul 16, 2018 at 7:34am PDT

" Това е моята работа и моят живот - изяснява Кербер. - Когато се прибера вкъщи, съм друга. Опитвам да пребивавам като всяка друга жена на моята възраст. "

Сексуалният живот на звездата постоянно е бил затулен в загадъчност. Тя в никакъв случай не се е появявала на обществени места с гадже. Според слуховете нейната единствена връзка е с треньора Торбен Белц. Двамата стартират да работят дружно през 2003-а. В продължение на 10 години Анджелик и Торбен летят из целия свят по шампионати, само че по-късно се разделят.
 Тенисистката и треньорът възобновяват съдействието през 2015-а, само че завършват в края на 2017-а.

Кербер е много апетитна партия. Тя е изкарала над $26 млн. в своята кариера от наградни фондове и два пъти повече от реклами. bgdnes.bg
ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА АНЖЕЛИК КЕРБЕР ВИЖТЕ ТУК!!!
 Анджелик Кербер @@@

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР