Шампионката от шестия сезон на Фермата“ Ваня Илиева, по-известна като

...
Шампионката от шестия сезон на Фермата“ Ваня Илиева, по-известна като
Коментари Харесай

Хепи Ванче изтрещя във Фермата


Шампионката от шестия сезон на „ Фермата “ Ваня Илиева, по-известна като Хепи Ванче, тотално откачи, откогато за повторно влезе в предаването . В последните дни яхтената стюардеса се държи налудничаво, а безконечната й усмивка от ден на ден наподобява на мимика.

 

Хепи Ванче се развилня неконтролируемо, откакто съотборниците й за повторно я избраха за аргатин и безсърдечно я пратиха в обора да дои животните и да рине тор. За да си отмъсти, тя стартира да крие персоналните им движимости - потули чехлите на служителя на реда Евгени, парфюма на агронома Иван и дъждобрана на гинеколожката Мажена, и скрито изпи бирата на някогашната хандбалистка Камелия.

 

Ваня обаче същински втрещи съперниците си, откакто в припадък на нервност нашари фермата с аления спрей за маркиране на овцете и изписа върху тоалетната „ Бъди хепи “. „ Това е злокобно, налудничаво! “ , разяснява ужасена гимнастичката Валерия. „ Откачено е! “, добави домакинята Аксения.

Освен необичайно държание, Хепи Ванче сподели изумителна устойчивост при висенето върху четириметров дървен стълб. Яхтената стюардеса и диетологът Влад от тим „ Нови очаквания “ се задържаха близо час, стиснали с ръце и крайници дебелия прът, и по този начин надделяха съперниците си от „ Стари герои “ - многодетната майка Веселка и хлебаря Чавдар. Победата донесе точка за техния отбор и специфична премия - богато пиршество в рибен ресторант на брега на язовир Диканя. 
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР