Шампионът в италианската Серия А Милан ще започне новия сезон

...
Шампионът в италианската Серия А Милан ще започне новия сезон
Коментари Харесай

Милан започва защитата на титлата в Серия А срещу Удинезе

Шампионът в италианската Серия " А " Милан ще стартира новия сезон с домакинство на Удинезе, отреди тегленият през днешния ден чоп за Калчото.

През миналия сезон " росонерите " стигнаха до първия си шампионски трофей след 11-годишна пауза под управлението на Стефано Пиоли, а през този отбраната на купата ще започва с мач на " Сан Сиро " на 14 август против Удинезе.

Вторият от последния сезон Интер пък ще гостува на старта на акцията против Лече, а бронзовият медалист Наполи ще има аудиенция на Верона.

Ювентус ще одобри Сасуоло, а пък римските грандове Лацио и Рома ще играят надлежно против Болоня като хазаин и Салернитана като посетител.

Специя с българина Петко Христов в състава си ще одобри тима на Емполи, до момента в който Монца на Валентин Антов ще бъде хазаин на Торино в историческия първи мач за " бианкоросите " в най-високото равнище на италианския футбол.

Серия " А " ще бъде краткотрайно прекратена на 13 ноември поради Световното състезание в Катар. Италианският клубен футбол ще се завърне още веднъж на 4 януари.

Последният 38-ми кръг е очакван за 4 юни 2023 година.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР