Шампионът Спартак (Москва) разгроми с 4:1 като гост Анжи и

...
Шампионът Спартак (Москва) разгроми с 4:1 като гост Анжи и
Коментари Харесай

Куинси разби Анжи за четвърт час

Шампионът Спартак (Москва) разгроми с 4:1 като посетител Анжи и остана в борбата за купата. Куинси Промес направи хеттрик за столичния гранд, който е на 2 точки зад Локомотив (Москва), само че има и мач повече. Четвъртото попадение за спартаковци означи Иля Кутепов. За домакините пък се разписа Хуан Лескано.

Анжи несъмнено наподобява по-добре напролет, като направи равенства с Рубин и Краснодар, а също така завоюва против директния съперник Тосно. Срещу Спартак обаче разликата в класите бе сериозна и домакините не съумяха да се опълчват.
Спартаковци навлязоха в отлична форма тъкмо в най-важната фаза от сезона. Днешната победа е четвърта подред за състава на Масимо Карера, който единствен има действителен късмет да догони любимеца за купата Локомотив (Москва).

Още в 6-ата минута Софиан Хани подаде на Луис Адриано, само че ударът на бразилеца бе избавен от Александър Будаков. В 10-ата обаче стражът на Анжи нямаше по какъв начин да спре Промес. Отново Хани влезе в наказателното поле и пусна топката към холандския национал, който откри резултата.
След още 4 минути Промес сподели за какво е считан за най-хубавия футболист в Русия. Той пресече пас в центъра, напредна и с мощен удар под гредата удвои преднината на Спартак. Домакините се объркаха и продължиха да бъркат. В средата на полувремето Гурам Тетрашвили направи дузпа, като фаулира Луис Адриано. Промес прати Будаков в противоположния ъгъл и най-бързият хеттрик в кариерата му бе факт.

Анжи въпреки всичко върна едно попадение до почивката. Много положително центриране на Олег Данченко откри Хуан Лескано сред централните бранители на Спартак и аржентинецът преодоля Александър Селихов.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 25 кръг, неделя 8 април  Анжи 1:4краен резулат  Спартак (Москва)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР