Шампионът по преференции Димитър Найденов е на четвърто място, а

...
Шампионът по преференции Димитър Найденов е на четвърто място, а
Коментари Харесай

Първо във Флагман.бг! Вижте листата на ПП-ДБ, има една голяма изненада

Шампионът по преференции Димитър Найденов е на четвърто място, а първата тройка е за претендентите на „ Промяната “

Листата на „ Продължаваме промяната – " Демократична България “ за 2 МИР е подготвена , научи Флагман.бг.

В понеделник тук тайно е дошъл националният съпредседател на " Промяната ", който е утвърдил имената на кандидат-депутатите от тяхната квота.

Налице е една голяма изненада, която не бе предстояща, довериха наши източници.

Първото, второто и третото място в Бургаска област са за " Продължаваме промяната " и по-конкректно за съдружния им сътрудник " Средна европейска класа ".

От партията са решили да не вършат промени и подават листата в следния ред – лидер, втори –, трети (от Севлиево). 
 Христо Симеонов резервира втората позиция, на инат на спекулациите, че това място ще бъде обещано на различен претендент от ПП
Четвърто, пето и шесто място са за Демократична България. Това най-малкото е озадачаващо, тъй като се  очакваше досегашният народен представител  да е по-напред – след лидера Бачийски.

Найденов обаче ще би трябвало да се задоволи с четвъртата позиция, без значение че на последните избори събираше сред 2 000 – 2 500 персонални преференции.

Петото място съвсем несъмнено ще е за от квотата на „ Партията на зелените “, а шестата позиция – за човек на ДСБ, който още не е избран.
 Димитър Найденов ще би трябвало да се задоволи с четвъртото място в листата. Очакваше се да е втори - след лидера Константин Бачийски
В " Продължаваме промяната " има съществени опасения, че тук-там техните претенденти ще бъдат пренаредени от " Демократична България ", защото гласоподавателите на Демократична България по традиция гласоподават с преференции. Заради това са се подсигурили и в регионите, в които водят заемат първите две или три места. 

В Бургас, с цел да бъде пренаредена листата на ПП-ДБ ще са нужни към 2400-2500 гласа, пресмятат изборни специалисти. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР