Шампионът от последния сезон на ВИП Брадър“ Атанас Колев е

...
Шампионът от последния сезон на ВИП Брадър“ Атанас Колев е
Коментари Харесай

Наско и Лидия пред раздяла?


Шампионът от последния сезон на „ ВИП Брадър “ Атанас Колев е напът да прогони дамата до себе си. От напълно скоро попфолк дивата Лидия е по отношение на рапъра, само че това може скоро да се промени.

Причината е, че ревността на Наско изпепелява всякаква обич посред им. 25-годишният рапър явно има голямо его и не може да се помири, че този път половинката му е над него образно и по тази причина се усеща заплашен и даже комплексиран. Наско все по-често вдигал кавги на Лидия. Двойката рядко изглеждала като щастлива и влюбена, защото ревността я съсипвала.

Варненецът, чиято звезда изгря по време на „ Х Фактор “ преди 9 години, се вманиачавал и си внушавал, че всички мъже желаят да спят с гаджето му. Затова почнал да й прави проблеми за облеклото, не желал да я вижда с къси поли на открито и необятни деколтета. Всичко това натоварвало Лидия, която не можела да се помири с визията, която Наско желае за нея. Тя била уверена, че с цел да се котира добре в чалга средите, би трябвало да наподобява предизвикателно.

Крясъците и сълзите участвали непрекъснато във връзката им, даже на обществени места. Положението станало толкоз нетърпимо, че приятелите им към този момент почнали да залагат по кое време тъкмо ще се разделят. Хората от обкръжението им били сигурни, че връзката им е обречена. Според тях нямало жена, която да издържи цялата тази ревнивост.

Стигнало се до такава степен, че Лидия към този момент се натоварвала душевен от връзката си с рапъра. Той постепенно я унищожавал като жена и я карал да се усеща отговорна за неща, за които няма виновност. Певицата не очаквала, че Атанас е толкоз ревностен и могъщ. Тя имала друго мнение за него, образувано основно от риалити формати. Оказало се, обаче, че животът с него е същински пъкъл за нея, написа kliuki.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР