Шампионът Нефтохимик 2010 (Бургас) ще участва в третия кръг на

...
Шампионът Нефтохимик 2010 (Бургас) ще участва в третия кръг на
Коментари Харесай

Шампионът Нефтохимик ще играе в 3-ия кръг на Купата на България

Шампионът Нефтохимик 2010 (Бургас) ще взе участие в третия кръг на шампионата за Купата на България. Тимът заема третото място в Суперлигата след есенния дял на шампионата, само че защото домакинът на финалния шампионат Монтана Волей е четвърти, неговата позиция в идващия стадий на конкуренцията се заема от бургазлии.

Така волейболистите на старши треньора Найден Найденов ще играят против някой всред Сливнишки воин (Сливница), Черно море (Варна), Дунав (Русе), Марек Юнион-Ивкони (Дупница), Миньор (Перник) и Тетевен Волей, които преодоляха втория кръг на конкуренцията или против 5-ия, 6-ия и 7-ия в шампионата на България - Хебър (Пазарджик), Левски София и Добруджа 07 (Добрич).

Тези 10 тима ще бъдат разпределени в пет двойки, а спечелилите ще се причислят към Монтана Волей, Пирин (Разлог) и ЦСКА (София), които към този момент си осигуриха място във финалния шампионат за Купата на България.

Жребият за третия кръг е на следващия ден, 14 декември от 12:00 часа в офиса на БФВолейбол. Срещите ще се изиграят на 6-и януари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР