Шампионът на Южна Америка и Бразилия допусна много тежка загуба

...
Шампионът на Южна Америка и Бразилия допусна много тежка загуба
Коментари Харесай

Дани Алвеш и компания разбиха шампиона на Южна Америка насред Маракана

Шампионът на Южна Америка и Бразилия позволи доста тежка загуба с 1:4 от в мач от 19-ия кръг на бразилската Серия " А ". На " Маракана " домакините даже поведоха с гол още в 6-ата минута на Педро, само че Че изравни в 17-ата минута. Вратарят на гостите Волпи избави дузпа на Бруно Енрике в 30-ата минута, а Бренер секунди преди почивката донесе цялостен поврат на отбора от Сао Пауло.

Втората част Фла опита да изравни, само че в 59-ата минута към този момент губеше с два гола. Рейналдо бе прецизен от дузпа, която сходна на първата в срещата бе доказана след намесата на ВАР. Гредата спря " червено-черните ", а в 64-ата минута Дани Алвеш извърши нарушаване, което донесе втора дузпа за първенците.

Бившият състезател на, и ПСЖ, който игра цялостни 90 минути за гостите, фаулира Енрике. Зад топката този път застана Педро, само че Волпи още веднъж избави и се трансформира в воин за Сао Пауло, който осем минути преди края матира Фламенго с четвърти гол. Негов създател беше Лусиано.

Така Фламенго прекъсна серията си от 12 следващи мача във всички шампионати без проваляне. Грандът от Рио де Жанейро дели първото място с Интернасинал, който отстъпи с 0:1 във визитата си на. Двата тима останаха с актив от 35 точки, до момента в който Дани Алвеш и компания се изкачиха на пето място с 30 точки.

Третият има 32 точки, само че два мача по-малко от Менго и. Интересното е, че водачите в бразилското състезание могат да се срещнат на четвъртфинал в Копа Либертадорес, в случай че успят да отстранят своите аржентински съперници - и Расинг.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР