Шампионът на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър нападна Антъни

...
Шампионът на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър нападна Антъни
Коментари Харесай

Уайлдър: Джошуа издъхва! Ще го натискам здраво и ще проверя издръжливостта му

Шампионът на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър атакува Антъни Джошуа за неналичието му на устойчивост в борбата му с Карлос Такам в събота вечер, която завърши след противоречив механически нокаут в интерес на британеца.

" Той несъмнено има проблеми с издръжливостта, видяхме това и в борбата му с Кличко. Ако аз съм на негово място, който и да е моят фитнес треньор, щях да го уволня. Има доста неща, които Джошуа прави неправилно и по тази причина има тези проблеми с издръжливостта ", съобщи Уайлдър.

1Week Away

: #WilderStiverne2
: Nov. 4
: @Showtime
: @barclayscenter
: https://t.co/Gswjp1zfAa pic.twitter.com/voPgbVuTDC
— PBC (@premierboxing) 28 октомври 2017 година
Уайлдър счита, че неналичието на устойчивост на Джошуа се дължи на неговата мускулна маса и означи, че това е бокс, а не съревнование по повдигане на тежести.

" Той работи прекомерно доста върху мускулите си, а те могат да бъдат доста тежки. Да, излгеждат добре, само че това е бокс... това не е повдигане на тежести ", добави Уайлдър.

The Bronze Bomber.

11.4.17. pic.twitter.com/nhqfkUH7D1
— Everlast (@Everlast_) 27 октомври 2017 година
Уайлдър е стигал единствено един път до 12-ти рунд при всичките си 38 победи, само че счита, че Джошуа няма издръжливостта да стигне до края.

Anthony Joshua - Heavyweight Division's New One-Man Show https://t.co/0BpVjdAShp #boxing pic.twitter.com/wVkaKI531G
— BoxingScene.com (@boxingscene) October 30, 2017
" Джошуа ще покаже храброст, когато му свърши въздуха. Тогава нещата стават на живот и гибел за него. Веднъж изтощен, аз виждам по какъв начин той ще се откаже. Ще го натискам крепко и ще ревизира издръжливостта му. От неговия ъгъл може да хвърлят бялата забрадка ", приключи Уайлдър.

That moment when you realize it's Friday and you just gotta do a Shoryuken. @BronzeBomber knows the feeling. #FridayFeeling pic.twitter.com/YdHJuZzyKT
— PBC (@premierboxing) 20 октомври 2017 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР