Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория Дионтей

...
Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория Дионтей
Коментари Харесай

Дионтей Уайлдър: Не само ще победя Джошуа - ще го нокаутирам

Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО) е изгключително убеден, че ще постави завършек на победната серия на Антъни Джошуа (20-0, 20 КО), когато един ден двамата премерят сили на кръга.

През предходната седмица Уайлдър се възвърне от пагубен седми рунд, с цел да нокаутира кандидата Луис Ортис в десетия, преминавайки през най-трудното предизвикателство в своята кариера. Джошуа пък ще се изправи пред своето най-голямо предизвикателство на 31 март, когато ще излезе за обединителна борба с първенеца на WBO Джоузеф Паркър (24-0, 18 КО) в Кардиф, Уелс.

Уайлдър има вяра, че Паркър може да сервира изненадата и да победи Джошуа, само че признава, че ще стиска палци за британеца, с цел да може двамата по-късно да слагат началото на договарянията за огромна обединителна боксова среща през есента.

"Искам да се удрям с най-опасния боксьор в тежка категория. Искам да се удрям с Джошуа и освен ще го победя, само че и ще го нокаутирам. Това е дуелът, това е най-голямата среща в живота ни, това е най-голямата борба в историята! Това ще се случи, всичко, което би трябвало да извършите, е да се биете ", съобщи Уайлдър.

"Всичко е толкоз просто. Успех на 31 март, уповавам се да победиш. Нека по-късно да дадем на света това, което желае. Нека да дадем на света един героичен дуел, който ще бъде маркиран в историческите книги за години напред. Нека създадем среща, за която ще приказват потомство след потомство ", добави американецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР