Шампионът на България Лудогорец се класира за групите на втория

...
Шампионът на България Лудогорец се класира за групите на втория
Коментари Харесай

Лудогорец довърши започнатото срещу Судува в Литва и влезе в групите на Лига Европа

Шампионът на България Лудогорец се класира за групите на втория по мощ европейски клубен шампионат Лига Европа, откакто в профил в плейофа литовския Судува. След 2:0 в първия мач в Разград, довечера " орлите " приключиха 0:0 като посетител и с общ резултат 2:0 не престават напред.

Лудогорец надигра своя противник макар кадровите проблеми пред треньора Димитър Димитров - Херо, който не можеше да разчита на осъдените Козмин Моци и Марселиньо.

В 28-ата минута разградчани можеха да открият резултата, само че ударът на Анисе срещна гредата. Само 120 секунди по-късно изстрел на Мисиджан бе избит пред голлинията от бранител на Судова.

След почивката Судува се разигра и сътвори две благоприятни условия, само че защитата на Лудогорец се оправи. Двубоят ще се запомни и с неуверената работа на турския рефер Халис Юская, който спести на три пъти изпъждане на състезател на домакините.

Така Лудогорец още веднъж е в групите на Лига Европа и ще се радва на европейски футбол най-малко до зимата, в случай че не успее да прескочи групите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР