Шампионът Лудогорец записа реми 1:1 като гост на АЕК Ларнака

...
Шампионът Лудогорец записа реми 1:1 като гост на АЕК Ларнака
Коментари Харесай

Лудогорец пред отпадане в Лига Европа

 УЕФА разгласи какъв брой пари е взел Лудогорец
Шампионът Лудогорец записа реми 1:1 като посетител на АЕК Ларнака в кипърската столица Никозия в дуел от група А на шампионата Лига Европа.

Българският първенец поведе в срещата в ранен гол, само че домакините възвърнаха равенството в средата на първото полувреме и този резултат остана до последния съдийски сигнал. Лудогорец си обезпечи преднина още в 7-ата минута с гол на Джоди Лукоки. В 12-ата минута удар на Козмин Моци срещна гредата, а след още три минути Клаудиу Кешерю направи пропуск.

Отборът на Лудогорец се нуждаеше от наложителна победа, с цел да резервира възможностите си за излизане от групата и бе по-активен при започване на полувремето, само че след положителни 20 минути отстъпи самодейността на противника си.

Разградчани позволиха гол в 25-ата минута, когато Хорхе Ларена се разписа от дузпа.

В другия мач от групата Цюрих надделя Байер Леверкузен с 3:2 вкъщи и си обезпечи място в плейофите на шампионата. Швейцарският отбор води в класирането с 9 точки, Байер има 6, а Лудогорец и АЕК - по една. Следващият мач на Лудогорец е още веднъж е против АЕК Ларнакв Разград на 8 ноември.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР