Шампионът Лудогорец победи трудно с 2:1 преследвача си Локомотив Пловдив

...
Шампионът Лудогорец победи трудно с 2:1 преследвача си Локомотив Пловдив
Коментари Харесай

"Лудогорец" пречупи "Локомотив" Пловдив и се откъсна на върха

Шампионът " Лудогорец " победи мъчно с 2:1 преследвача си " Локомотив " Пловдив в най-интригуващия мач от 17-ия кръг на Първа лига. " Орлите " реализираха поврат с попадения на Марселиньо в 15' и Лукоки в 31', откакто преди този момент Ожболт бе дал задатък на " железничарите " още в 11'.

По този метод " орлите " към този момент са в серия от 10 следващи триумфа и се откъснаха с девет точки на върха в шампионата.

Гостите играха доста мощно в първите минути и с лекост стигаха до положителни стрелкови позиции. Пламен Илиев направи избавяне при първата заплаха, само че при втората беше заставен да вади топката от мрежата си след удар на Ален Ожболт. Малко по-късно настъпи блъсканица в наказателното поле на " Лудогорец ", като още веднъж се наложи Илиев да се намесва.

В 15-ата минута " Лудогорец " изравни след гръмък удар отвън наказателното поле на Марселиньо. В 30-ата отбраната на Лудогорец още веднъж се пропука, само че шансът не беше на страната на " Локомотив ", откакто удар на Георги Илиев срещна напречната греда. Скоро по-късно Клаудиу Кешерю се възползва от неточност на бранител на гостите и асистира на Джоди Лукоки, който вкара за 2:1.

В средата на второто полувреме Лукоки пропусна страхотна опция да повиши на 3:1, а секунди по-късно основният арбитър Драгомир Драганов подмина искания за дузпа на футболистите на Бруно Акрапович.

В 84-ата минута гол на Козмин Моци беше анулиран поради засада. Повторенията обаче демонстрираха, че румънският футболист не е бил зад защитата на " Локомотив " сега на удара на Лукоки.

" Лудогорец ": 23. Илиев, 3. Недялков, 21. Григоре, 30. Моци, 4. Сисиньо, 12. Анисе, 25. Баджи, 88. Вандерсон, 92. Лукоки, 84. Марселиньо, 28. Кешерю

" Локомотив " Пловдив: 71. Луков, 61. Алмейда, 50. Томашевич, 20. Петрович, 34. Витанов, 21. Илиев, 10. Умарбаев, 7. Цветанов, 9. Карагарен, 14. Илиев, 12. Ожболт
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР