Шампионът Байерн (Мюнхен) разгроми Бохум със 7:0 като гост в

...
Шампионът Байерн (Мюнхен) разгроми Бохум със 7:0 като гост в
Коментари Харесай

Байерн размаза Бохум със 7:0 като гост

Шампионът Байерн (Мюнхен) разгроми Бохум със 7:0 като посетител в мач от третия кръг на Бундеслигата.

Баварците съкрушиха противника с четири гола още през първата част. Головото начало сложи Лерой Сане в 4-а минута, а до почивката последваха голове на Матайс Де Лихт, Кингсли Коман и Садио Мане.

През втората част Мане вкара още един гол от дузпа, Гамбоа си означи автогол, а Серж Гнабри осъществя седми гол в 76-а минута.

С безапелационния триумф Байерн оглави класирането с цялостен актив от 9 точки след първите три кръга. Бохум е на дъното без извоювана точка.

Айнтрахт Франкфурт и Кьолн приключиха 1:1 в другия мач от немското състезание през днешния ден. Двата тима си размениха по едно попадение в последните минути и поделиха точките.

Домакините имаха териториално предимство, преобладаваха в огромни интервали в мача и разумно поведоха в 72-а минута. Разписа се японецът Даичи Камада, който извърши остро директен свободен, топката се отклони от главата на бранител и влезе в мрежата.

Кьолн съумя да изравни в 82-а минута със зрелищно попадение на Ян Тилман с удар от въздуха от дъгата на наказателното поле.

Айнтрахт продължава без победа от началото на сезона, като с две точки е на 15-о място в класирането. Кьолн е осми с 5 точки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР