Шампионът Балкански котки стартира втория дял от държавното първенство по

...
Шампионът Балкански котки стартира втория дял от държавното първенство по
Коментари Харесай

Разгромна победа за Балканските котки в първия кръг от пролетния дял на Държавното по ръгби-15

Шампионът Балкански котки започва втория дял от държавното състезание по ръгби 15 за мъже с разгромна победа 87:0 над тима на НСА.

Въпреки огромната разлика в крайния резултат, новосформираният тим на НСА-София, който се включва в мъжкото състезание след двугодишно спиране, показва мощен дух и добра физическа кондиция.

Моделът на игра, който следваха гостите, акцентираше върху гъстата и по-контактна игра, което неведнъж нарушаваше отбраната на домакините и помагаше на НСА да доближава покрай точковото поле на Балкански котки.

Домакините, назад на гостите, наблягаха на пространствената игра, която даваше опция да употребяват отворените зони в отбраната на гостите и посредством пробиви и контраатаки да означават точки, което удостовери, че това е печелившата тактика.

Този мач беше първи за Кристиян Павлов като новоизбран капитан, който означи общо 42 точки от есета и спомагателни удари.

Следван от Александър Одаджийски с 10 точки, Александър Коцев – 10 точки, Николай Герасимов – 10 точки, Слави Оханес – 5 точки, Георги Филипов – 5 точки и Слави Славчев – 5 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР