Шампионът Балкан приключи четвъртфиналната серия от плейофите на НБЛ срещу

...
Шампионът Балкан приключи четвъртфиналната серия от плейофите на НБЛ срещу
Коментари Харесай

Балкан съкруши Берое още до почивката

Шампионът Балкан завърши четвъртфиналната серия от плейофите на НБЛ против Берое още с гостуването си в Стара Загора. Отборът на Преслав Пешев се наложи безапелационно с 91:72 в зала “Общинска ” и след успеха с 89:78 на своя територия преди три дни към този момент може да мисли за идната фаза.

Препятствието за отбора от Ботевград на полуфиналите ще бъде извънредно тежко - ЦСКА. “Армейците ” също се оправиха в два мача с безконечния си противник Левски - 87:79 на посетители в зала “Триадица ”, а в предходния си домашен мач разгромиха “сините ” с 94:77.

Балкан имаше учредения да се тормози от непредсказуемия Берое в гостуването си в Стара Загора и по тази причина играчите се постараха да приключат всевъзможни упоритости за поврат още през първото полувреме.

Гостите от Ботевград поведоха с 27:15 след 10 минути игра, а на почивката се отдръпнаха при задатък от 48:29. В идващите две елементи те позволиха повече точки в коша си, само че съумяха да поддържат разликата.

Най-резултатен за спечелилите и в мача въобще беше Мануел Суарес с 24 точки, а Христо Захариев и Денг Абел прибавиха по 14.

Роберт Георгиев приключи с 15 за Берое, а по 13 записаха Дарин Иванов и Александър Тодорович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР