Шамарът, който Петя Дикова получи наскоро покрай унизителната ситуация с

...
Шамарът, който Петя Дикова получи наскоро покрай унизителната ситуация с
Коментари Харесай

Пипи Дикова отвратена от Би Ти Ви, не напуска заради парите

Шамарът, който Петя Дикова получи неотдавна около унизителната обстановка с гостуването на Вики от " Мастило " и децата й, ще го помни цялостен живот, още повече, че малко по-късно тя бе намалена и от водеща на предаване стана елементарен кореспондент в медията.

Вместо да си тръгне поради поднесените серия от унижения обаче, Дикова философски устоя на всичко и продължава да работи в малкия екран, която до неотдавна считаше за втори дом. Вече надали е по този начин.

Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков е доста разочарована, а униженията станаха толкоз доста, че на Пипи, както я назовават на галено, към този момент й се желае да напусне, само че на този стадий не може да си го разреши.

Припомняме, че Петя Дикова бе намалена, откакто се изложи като водеща през месец юни, когато в " Тази събота " й гостуваха Виктория Терзийска с децата й, които подвигнаха студиото с краката нагоре, демонстрирайки брутална нецензурност, изричайки вулгаризми и мръсни думи в ефир. От bTV хвърлиха виновността върху Дикова, защото тя ги е поканила да й гостуват.

Това е второ намаляване на Пипи в bTV. Предишният път малкия екран постъпи доста подло с нея, като я смени по време на бременността й и повече не я върна на същото й място. Тогава тя бе лице на предаването " Кул...т ", само че Натали Трифонова завладя мястото й и се наложи Пипи да се мести в " Тази събота и неделя ", където дели сцената с още две колежки, написа Kliuki.bg.

Истината е, че Дикова би напуснала на мига, само че не може да си го разреши на този стадий, защото мъжът й Илиян Любомиров не е от най-заможните господа, а двамата имат две дребни деца за изхранване. Затова към този момент 39-годишната Пипи е принудена да преглътне егото си, колкото и унизително да е това.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР