Шакира си е поставила някои сериозни фитнес цели и работи

...
Шакира си е поставила някои сериозни фитнес цели и работи
Коментари Харесай

Тренировката на Шакира преди световното турне

Шакира си е сложила някои съществени фитнес цели и работи старателно, с цел да ги реализира. Личната треньорка на Шакира Анна Кайзер споделя програмата на превъзходната певица, по която се приготвя за международното си турне.

" В момента я приготвям за международно турне ", споделя Кайзер, " което значи, че работим върху увеличението на издръжливостта, тъй като тя ще бъде на сцената в продължение на два часа, пеейки и танцувайки! "

Нейните тренировки са огледални на представленията й

Кайзер основава стратегия, която отразява стила на действителните осъществявания на Шакира. Ако мислите за това, когато тя е на сцената, тя съществено работи! И това е маратон. Шакира пее и танцува от самото начало на концертите си. По време на концертите има почивки по 10 минути, след което сменя костюма и продължава. Това е в действителност огромно натоварване.

" Искам нейните тренировки да я приготвят за това ", споделя трениьорката, " сменяме разнообразни типове тренировки, променяме интервалите от време и така нататък "

Тя прави тренировки по танци

Тренировките на Шакира включват ритмични танци, само че не аеробен жанр. Те имат за цел да я създадат по-силна и издръжлива и да покачат равнищата й на сила. С тези тренировки тя тонизира цялото си тяло.

 Тренировката на Шакира преди международното турне Instagram

И предизвикателни рутинни бягащи пътеки

В някои дни те превключват нещата с подготвителна сесия - само че това не е тип подготовка, за която мислите. " Когато тя е била до 4 сутринта на запис или подготовка, това е превъзходен метод да си почине. "

Ето по какъв начин работи: " Това е нещо приблизително сред силова и кардио подготовка, само че се прави на музиката, а вие работите върху всички равнини на придвижване – движите се встрани, прескачате, скачате, вървите и така нататък След това спирате и се качвате на бягащата пътека. Звучи бясно... и много занимателно!

Съгласуваността е ключът

Когато Кайзер е с Шакира, те работят дружно за " две седмици до три седмици " и по тази причина ускоряват тренировките, до момента в който имат време дружно. Това значи, че един или два дни в седмицата, Шакира тренира един до два часа дневно ( " Понякога го разделяме на две сесии, всяка по 45 минути или по един час " ), а по-късно другите пет - шест дни, един час до 90 минути всеки ден.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР