Шакира продължава да е под карантина в дома си в

...
Шакира продължава да е под карантина в дома си в
Коментари Харесай

Призивът на Шакира към правителството, който разгневи всички

Шакира продължава да е под карантина в дома си в Барселона дружно със брачна половинка си Жерар Пике и двете им деца - Милан и Саша. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@3gerardpique) on Jun 18, 2019 at 7:52pm PDT

Изглежда, че това време е било задоволително за певицата да размишления над ограниченията, които ползва испанското държавно управление. Шакира написа в профила си в Instagram:

„ Съчувствам на родителите с дребни деца, които нямат къде да ги изведат. Ако е разрешено на хората с домашни любимци да излизат и на възрастните да пазарят, то би трябвало да измислим решение, което дава същото право и на деца, които се нуждаят от слънце и въздух. Призовавам държавното управление да обмисли политика, която разрешава на възрастен да дава отговор за извеждането на дете на разходка “.
               

A post shared by (@shakira) on Mar 29, 2020 at 3:52am PDT

Въпреки положителните си планове, Шакира провокира лавина от отрицателни мнения , множеството от които я упрекват в безнаказаност.

„ Ако изкараме децата си на открито, нещата ще излязат отвън надзор “, написа консуматор в Instagram.

„ Що за полуда? Прозорецът е задоволителен. Изкарването на децата на открито въобще не е добра концепция “, написа различен консуматор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР